|
|
|
|
|
מנהל שיווק ומכירות |
|
|
|
|
טל: |
-
|
איש קשר:
|
קרן / ליאור
|
|
תיאור: |
דרוש מנהל שיווק ומכירות לקומפלקס אירועים יוקרתי בשרון.
|
|
|
דרישות: |
דרוש מנהל מכירות לשרונית - אירועים בגן. התפקיד דורש ניסיון וידע בתחום המכירות והשיווק והנעת צוות עובדים. יתרון להשכלה אקדמאית בתחום מנהל עסקים, יתרון למועמדים עם ידע בתחום האירועים או בתי מלון. שעות העבודה אינן בבוקר.
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
משמר השרון |
תפקיד: |
מנהל |
שנות ניסיון: |
|
|
|
|
|
|
|
קונדיטור |
|
|
|
|
תיאור: |
לתפריט קינוחים מאתגר דרוש/ה קונדיטור/ית לעבודה באולם אירועים ומסעדה
|
|
|
דרישות: |
דרוש נסיון קודם
משרה מלאה
נכונות לעבודה גם בשעות הערב
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
הרצליה |
תפקיד: |
איש צוות |
שנות ניסיון: |
|
|
|
|
|
|
|
דרושה טבחית יראת שמיים |
|
|
|
|
|
תיאור: |
דרושה טבחית יראת שמיים מנוסה בעלת יכולת עבודה עצמאית ויכולת להוציא מנות למגוון רחב של תפריטים . ניסיון מוכח בהוצאת כמויות גדולות של אוכל במהירות וביעילות תוך שמירה על איכות וטיב טעם . המשרה המוצעת הינה חצי משרה (4 שעות ביום ) בשעות הבוקר אבל דרושה נכונות להשלמה ל8 שעות ויותר במידה ונדרש .
אנא פנו לאיריס בפלאפון 0546775411 .
כתובת למשלוח קו"ח - info@foodking.co.il
|
|
|
דרישות: |
דרושה טבחית יראת שמיים מנוסה בעלת יכולת עבודה עצמאית ויכולת להוציא מנות למגוון רחב של תפריטים . ניסיון מוכח בהוצאת כמויות גדולות של אוכל במהירות וביעילות תוך שמירה על איכות וטיב טעם . המשרה המוצעת הינה חצי משרה (4 שעות ביום ) בשעות הבוקר אבל דרושה נכונות להשלמה ל8 שעות ויותר במידה ונדרש .
אנא פנו לאיריס בפלאפון 0546775411 .
כתובת למשלוח קו"ח - info@foodking.co.il
|
|
|
היקף המשרה: |
חלקית |
עיר/ישוב: |
פתח תקוה והסביבה |
תפקיד: |
|
שנות ניסיון: |
|
|
|
|
|
|
|
מנהל אולם אירועים יוקרתי בתל אביב |
|
|
|
|
טל: |
050-5202230
|
איש קשר:
|
מיקי סבר
|
|
תיאור: |
מנהל אחד מאולמות האירועים היוקרתיים בישראל.
|
|
|
דרישות: |
מנהל מקצועי ומנוסה בתחום המזון והאירועים.
בעל רקע שווקי, תפעולי וקולינרי.
יכולות נהול צוות גדול.
הבנה עמוקה בתחום האירועים ומסעדנות.
חרוץ ומשקיען.
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
תל אביב |
תפקיד: |
מנהל בכיר |
שנות ניסיון: |
10 שנים |
|
|
|
|
|
|
מלצרים |
|
|
|
|
טל: |
054-3180878
|
איש קשר:
|
רחל
|
|
תיאור: |
לקייטרינג איכותיהעובד באיזור השרון והמרכז דרושים מלצרים אנרגטיים.
|
|
|
דרישות: |
אם את/ה חרוץ/ה ובעל תודעת שירות גבוהה-מקומך איתנו.
תנאים מצויים למתאימים.
העבודה באיזור השרון והמרכז
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
ישובי הסביבה |
תפקיד: |
איש צוות |
שנות ניסיון: |
לא נדרש |
|
|
|
|
|
|
מנהלת כ"א/ מנהת משאבי אנוש |
|
|
|
|
טל: |
04-6222443
|
איש קשר:
|
רותם
|
|
תיאור: |
לחברת קייטרינג ואירועים (מעמק חפר) המובילה בתחומה אשר מעסיקה למעלה מ 300 מלצרים, דרוש/ה מנהל/ת משאבי אנוש.
תאור התפקיד: גיוס כ"א (בעיקר מלצרים), הכשרת מלצרים, שיבוץ מלצרים לאירועים, תאום למחלקת שכר,
|
|
|
דרישות: |
דרישות: תואר ראשון רלוונטי, נסיון של מספר שנים בתפקידים דומים, (אפשרי במסגרת השרות הצבאי) יתרון רב למועמדים עם ידע מקצועי מתחום המזון, (קיטרינג, רשתות בתי-קפה וכו'..)
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
חדרה |
תפקיד: |
מנהל |
שנות ניסיון: |
שנתיים |
|
|
|
|
|
|
|
|
מנהל/ת אירועים |
|
|
|
|
טל: |
04-6222443
|
איש קשר:
|
רותם
|
|
תיאור: |
לחברת קייטרינג ואירועים (מעמק חפר) המובילה בתחומה דרוש/ה מנהל/ת אירועים.
תיאור התפקיד: ניהול אירוע משלב בנייתו מול הלקוח ועד תפעולו בשטח
|
|
|
דרישות: |
ניסיון של מס' שנים בתפקידים דומים
רכב חובה
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
חדרה |
תפקיד: |
מנהל צוות |
שנות ניסיון: |
שנה |
|
|
|
|
|
|
טבחים, מלצרים, שוטפי כלים |
|
|
|
|
טל: |
03-7513496
|
איש קשר:
|
כרמית/אריה
|
|
תיאור: |
לחברת קייטרינג ידועה, דרושים טבחים , מלצרים ושוטפי כלים.
|
|
|
דרישות: |
טבחים: 22 ש"ח לשעה (עובדי פס ייצור של תנובה/שטראוס), מלצרים- 22 ש"ח לשעה
שוטפי כלים- 20 ש"ח לשעה
אורך משמרת-10 שעות
לא עובדים בשבתות
|
|
|
היקף המשרה: |
משמרות |
עיר/ישוב: |
נס-ציונה |
תפקיד: |
|
שנות ניסיון: |
|
|
|
|
|
|
|
מנהלי משמרת, עובדי דלפק, קופאיות, |
|
|
|
|
|
תיאור: |
למסעדה הכי מעניינת בהרצלייה פיתוח,
דרושים \דרושות
עובדים חרוצים
מנהלי משמרת, עובדי דלפק, קופאיות,
לפרטים:
050-3005939
קורות חיים ל:
rapll@walla.com
|
|
|
דרישות: |
למסעדה הכי מעניינת בהרצלייה פיתוח,
דרושים \דרושות
עובדים חרוצים
מנהלי משמרת, עובדי דלפק, קופאיות,
לפרטים:
050-3005939
קורות חיים ל:
rapll@walla.com
|
|
|
היקף המשרה: |
משמרות |
עיר/ישוב: |
הרצליה |
תפקיד: |
מנהל צוות |
שנות ניסיון: |
|
|
|
|
|
|
|
טבח/ית לבית קפה באוניברסיטת ת"א |
|
|
|
|
טל: |
052-4683868
|
איש קשר:
|
אנה
|
|
תיאור: |
מיידי!!! טבח/ית לאוניברסיטת ת"א,לבית קפה ,עבודה קבועה,ניסיון מוכח:הכנות,טיגונים,בישולים.
סביבת עבודה צעירה ונחמדה.ימי עבודה :א'-ה'
לתחילת עבודה 052-4683868 אנה
|
|
|
דרישות: |
ניסיון כעוזר טבח
אחראי,מסור ואמין
חרוץ ממושמע
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
תל אביב |
תפקיד: |
|
שנות ניסיון: |
פחות משנה |
|
|
|
|
|
|
מלצרים/ות לבית קפה באוניברסיטת ת"א |
|
|
|
|
טל: |
052-4683868
|
איש קשר:
|
אנה
|
|
תיאור: |
לבית קפה באוניברסיטת תל-אביב,מלצרים/ות להגשה בפס חלבי/בשרי,הכנת קפה,כריכים,סביבת עבודה צעירה,נעימה.
משרה מלאה וקבועה.עבודה מיידית!!!
לתיאום תחילת עבודה 052-4683868 אנה.
|
|
|
דרישות: |
יוצאי צבא
שרות ואדיבות
יכולת עבודה בצוות
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
תל אביב |
תפקיד: |
איש צוות |
שנות ניסיון: |
לא נדרש |
|
|
|
|
|
|
|
|
טבח |
|
|
|
|
טל: |
052-2801420
|
איש קשר:
|
אבנר
|
|
תיאור: |
טבח למסעדה ברמת גן להוצאת כ-400 מנות ביום, בישולים ביתיים ומזרחיים
|
|
|
דרישות: |
חרוץ, בעל ניסיון בתחום,בנייית תפריט למסעדה ותפריט לאירועים /קייטרינג.
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
רמת גן |
תפקיד: |
מנהל צוות |
שנות ניסיון: |
|
|
|
|
|
|
|
עובד מאפייה אופה מקצועי |
|
|
|
|
טל: |
054-6289513
|
איש קשר:
|
אלי
|
|
תיאור: |
דרוש אופה מקצועי ומנוסה לניהול מאפייה טבון בצפון נסיון קודם מוכח בתחום שכר נאה !
|
|
|
דרישות: |
ניסיון בבית מאפה טבון חובה יידע מקצועי בייצור
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
ראש פינה |
תפקיד: |
מנהל בכיר |
שנות ניסיון: |
שנתיים |
|
|
|
|
|
|
מנהלי אירועים |
|
|
|
|
טל: |
050-2200222
|
איש קשר:
|
נועה
|
|
תיאור: |
ל"קייטרינג אנגלר-מתוק בדרכים"
-קייטרינג - מזון מהיר - בר קפה -
דרושים -
**מנהלי אירועים-עם ניסיון בהפקת אירועים
ניהול אירועים, צוות עובדים -משכורת גבוהה
לתיאום- 050-2200222 נועה
|
|
|
דרישות: |
ניסיון בניהול אירועים של 5 שנים לפחות.
ניהול צוות עובדים, ניהול אירועים, עבודה לטווח ארוך תנאים מעולים למתאימים.
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
כפר אז"ר |
תפקיד: |
מנהל |
שנות ניסיון: |
5 שנים |
|
|
|
|
|
|
מלצרים/יות , ברמנים/יות , דיילים, שוטפי כלים |
|
|
|
|
טל: |
050-2200222
|
איש קשר:
|
נועה
|
|
תיאור: |
ל"קייטרינג אנגלר-מתוק בדרכים"
-קייטרינג - מזון מהיר - בר קפה -
**מלצרים/יות ברמנים/יות דיילים/יות-
בעלי הופעה נאה, מאזור המרכז, לעבודה באוירה כייפית וצעירה-עבודה קבועה-
משכורת גבוהה.
**שוטפי כלים לעבודה קבועה 5-6 ימים בשבוע
משכורת גבוהה.
לתיאום- 050-2200222 נועה
|
|
|
דרישות: |
לא נדרש ניסיון קודם
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
כפר אז"ר |
תפקיד: |
איש צוות |
שנות ניסיון: |
לא נדרש |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|