|
תיאור: |
-הקמת והטמעת מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון בהתאם לתקנים
ISO9001 ,HACCP ,ISO22000 ,BRC במפעלי מזון.
-כתיבת נהלים ומפרטים.
-ייעוץ מקצועי ותחזוקת מערכות איכות ובטיחות מזון.
-עריכת מבדקי איכות ובטיחות מזון.
-עריכת ביקורות תברואה במסעדות.
-הדרכות בנושאי איכות, בטיחות מזון, היגיינה ותברואה.
|
|
|
דרישות: |
-אקדמאי/ת-תואר ראשון בהנדסת מזון /טכנולוגיית מזון.
-הכרות מעמיקה עם תקני איכות ובטיחות מזון - ISO9001 , HACCP, ISO22000, BRC.
-רקע בהבטחת איכות.
-תודעת שירות גבוהה.
-יכולת למידה עצמית.
-יכולת עמידה מול קהל.
-נכונות לעבודה מאומצת.
-אנגלית ברמה גבוהה.
-רישיון רכב
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
חיפה |
תפקיד: |
|
שנות ניסיון: |
|
|
|