|
תיאור: |
•אחריות לפתרון בעיות טכנולוגיות בתחומים: חומרי גלם , תהליכים, ציוד, ביצוע שינוייםעדכונים בהתאמה לנוהלי החברה
•הטמעה של מוצרים חדשים בקווי היצור, מעורבות בקביעת נהלי עבודה ובקרה למוצרים חדשים
•אחריות ומעורבות בקליטה מקצועית של מוצרים חדשים במפעל
•חברות בפתוח מוצרים חדשים והכנסתם לרצפת היצור (עצי מוצר, מפרטי ח"ג ,אספקת נתונים לאריזות )
•תחזוקה ועדכון של נתונים טכנולוגים ועצי מוצר של מוצרים קיימים
•סיוע טכנולוגי לכל פעילה בצוותי עבודה (כגון: צוותי שיפור, HACCP, טיפול בחריגים, תלונות לקוח ופעולות מתקנות ומונעות)
•יוזמת תהליכים להפחת תלונות לקוח בתחום הטכנולוגי
•שתוף פעולה עם מערך ניהול האיכות במפעל בכל הנוגע לאבטחת איכות ובטיחות המוצר.
•הדרכה והטמעה של ידע טכנולוגי לבעלי תפקידים ביצור
•ייזום ,ריכוז והובלת פרויקטים טכנולוגיים בשיתוף עם גורמי מפעל נוספים.
•בקיאות בהשפעות הפרמטרים הקריטיים בתהליכים השונים
|
|
|
דרישות: |
השכלה: מהנדס/ת מזון / טכנולוג/ית מזון -חובה!
ניסיון מקצועי של 4-5 שנים (טכנולוגיה או ענפי תפעול) בחברה גדולה – חובה!
אנגלית ברמה גבוהה
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
שדרות |
תפקיד: |
איש צוות |
שנות ניסיון: |
4 שנים |
|
|