|
תיאור: |
מנהל/ת תחום מזון טרי
לרשת בעלת סניפים בכל הארץ
התפקיד כולל :אחריות על ניהול המזון הטרי בכל הרשת, דגש רב על פיתוח מוצרים חדשים, איכות, קביעת אסטרטגיה, הכנסת נהלים והטמעתם ברשת בנוגע למזון הטרי, מו'מ מול ספקים.
|
|
|
דרישות: |
השכלה אקדמאית חובה!
לפחות 5 שנות ניסיון בתחום המזון.
ניסיון בפיתוח מוצרי מזון חדשים חובה!
העבודה באזור השרון.
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
|
תפקיד: |
איש צוות |
שנות ניסיון: |
|
|
|