|
|
פרופיל החברה
|
שם החברה |
נחשון תכנון מערכות מזון (אגש"ח) בע"מ |
תחום פעילות |
אדריכלות ועיצוב פנים
|
תיאור החברה
|
נחשון מערכות מזון נוסדה ב 1976 והינה החברה המובילה בישראל בתכנון,ייעוץ והקמת מטבחים ומערכי הגשה. צוות החברה מונה עובדים מקצועיים בתחומים שונים ומגוונים.
נחשון מערכות מזון מבצעת ייעוץ, תכנון, פיקוח וליווי מתמשך, בארץ ובחו"ל, בפרויקטים כגון: בתי מלון, מפעלי היי-טק, מפעלי מזון וקייטרינג, בתי חולים ,בתי אבות ,רשתות מזון, מסעדות ובתי קפה, אולמות וגני אירועים, פרויקטים צבאיים, משטרה, משרדי ממשלה, קייטרינג וקייטרינג תעופתי, אולמות אירועים, אזורי בילוי וקניונים, מתקני ספורט, כלי שייט, אוניברסיטאות ושדות תעופה, קיבוצים ועוד
נחשון מערכות מזון מציעה ללקוחותיה סל שירותים רחב ומגוון תחת קורת גג אחת:
פרוגראמות וסקרים, תכנון מערכי ציוד, תוכניות-אב בין-מערכתיות ומכרזים לרכישת הציוד.
בנוסף, מבצעת החברה שירותי ניהול ופיקוח של הקמת מערכות, הדרכה במטבחים לתפעול, ליווי ופיקוח שוטף הן על תפעול המערכות והן על טיב המזון והצדדים הקולינאריים השונים.
|
סוג
החברה |
|
כתובת |
קיבוץ נחשון ד.נ שמשון |
עיר/ישוב |
|
מיקוד |
99760 |
מס' פקס
|
|
דואר אלקטרוני |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עוזר מנכ"ל לשיווק |
|
|
|
|
|
תיאור: |
עוזר מנכ"ל הינו יד ימינו ומוציא דברו של המנכ"ל בכל הקשור לפיתוח העסקי, לשיווק ולמכירות של החברה. עוזר מנכ"ל יהיה אחראי לבדיקת כיוונים חדשים לחברה, למעקב אחר ההתפתחויות בשוק, לביצוע מודיעין עסקי, להפעלה וניהול מערכת ניהול קשרי לקוחות, וכן לתקשורת השיווקית ולייצוג החברה במקומות שונים.
|
|
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
נחשון |
תפקיד: |
מנהל |
שנות ניסיון: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|