|
|
פרופיל החברה
|
שם החברה |
נחשון תכנון מערכות מזון |
תחום פעילות |
מסעדות ובתי קפה
|
תיאור החברה
|
מאז הוקמה ב- 1976, ביססה נחשון תכנון מערכות מזון את מקומה בראש רשימת החברות העוסקות בתחום תכנון המטבחים המוסדיים ומערכי ההסעדה בישראל והינה מהחברות המובילות והמקצועיות בעולם.
בתכנון ובביצוע של כל פרויקט הסעדה מעורב צוות מתכננים ויועצים המורכב ממומחים בתחומים שונים. במסגרת צוות זה, מתכנן המטבחים הוא בעל המקצוע שמגדיר את דרישות התכנון שאליהן מתאימים את עצמם יתר היועצים ועל פיהן הם מתכננים. מתכנן המטבחים הינו ראש החץ המוביל וזה שרואה את התמונה השלמה מנקודת מבטו של בעל העסק ומכאן חשיבותו העצומה.
המוניטין של נחשון תכנון מערכות מזון נשען על השילוב הייחודי של התכנון המתקדם והאיכותי ביותר עם היכולת לשים את צרכיו של הלקוח במרכז. כדי לתת מענה למגוון הרחב של הלקוחות הקמנו בחברה חטיבות ייעודיות לכל תחום בעסקי ההסעדה, כאשר כל חטיבה מתמחה בפתרונות, בסוגי הציוד ובשיטות העבודה הייחודיות לתחומה.
מסורת ומצויינות
צוות נחשון תכנון מערכות מזון, המונה כ 20 מתכננים, צמח והוכשר באופן אינטגראלי בתוך החברה ע"י שני מקימיה- שמיל מרמלשטיין ויוסף שפץ- שהניחו את היסודות לגישה המולטידיסיפלינארית. דרישת החברה שכל מתכנן יקבל השכלה רחבה בכל התחומים הקשורים לתכנון מערכות מזון מבטיחה ללקוח יתרון משמעותי בשוק בכל התחומים: הכלכלי, האסטרטגי והתפעולי.
כחברה הגדולה בתחומה בישראל אנו עובדים בכל זמן נתון על כ- 250 פרויקטים במקביל, עובדה הנותנת לנו את הניסיון העשיר ביותר בתחום.
מאז 1999 נושאת נחשון תכנון מערכות מזון תו תקן ISO 9001 והיא חברה ב- FCSI- האיגוד הבינלאומי למתכנני מערכות מזון וכן בעלת הכרה של ה- BVQI- הארגון העולמי לאיכות עסקית. הסטנדרטים הגבוהים של החברה הם תנאי הכרחי לשיתופי הפעולה שאנו מקיימים ברחבי העולם. נחשון תכנון מערכות מזון מאמינה במתן שלמות מערכתית ללקוח ובכך מאפשרת התאמה מקסימלית לצרכים, עמידה בתקציב ובלוחות הזמנים, מינימום שינויי בינוי, עמידות ותקינות הציוד לאורך זמן ושביעות רצון הבעלים, השף והסועדים.
הלקוחות שלנו
נחשון תכנון מערכות מזון פונה למגוון רחב של עסקים, ארגונים וחברות מסוגים שונים ובגדלים שונים. אנו מספקים תכנון, ייעוץ, הקמה, ליווי ושדרוג מטבחים ומערכי הסעדה לפלחי השוק הבאים:
• אירוח ונופש- בתי מלון ונופש, שירותי קייטרינג, אולמות אירועים.
• סיעוד- בתי חולים, קליניקות רפואיות, בתי אבות ומוסדות סיעודיים אחרים.
• מסעדות- מכל הסוגים והגדלים, מגורמה ועד מזון מהיר, מדוכנים ומסעדות יחידות ועד רשתות ענק.
• חברות ומפעלים- היי-טק, ייצור ושירותים המספקים ארוחות לעובדיהם ולאורחיהם.
• ארגונים ומוסדות- מוסדות תרבות, מוסדות אקדמיים, מוסדות חינוך וישיבות, משרדי ממשלה, קיבוצים, מתקנים צבאיים ובתי כלא.
השירותים שלנו
נחשון תכנון מערכות מזון מציעה ללקוחותיה סל שירותים רחב ומגוון המהווה שלמות מערכתית אחת, משלבי הייזום והתכנון, דרך תהליך ההקמה וההרצה ועד לליווי והדרכה שוטפים.
הניסיון והידע שהצטברו בנחשון תכנון מערכות מזון מאפשרים להציע ללקוח איכות ללא פשרות, חדשנות ויצירתיות, שירות יעיל ומהיר והקפדה על איכות התכנון והמוצר מרגע גיבוש הקונספט הראשוני ועד מסירת מערכת המזון. בתהליך התכנון אנו שמים דגש ופועלים מתוך מודעות מלאה לנושאי בריאות, איכות הסביבה, טיפול בשפכים, ושימוש בחומרים ידידותיים.
צוות נחשון שותפים לעשרות פיתוחים חדשניים ופריצות דרך מהפכניות בתחום הבישול וההגשה הציבוריים והמוסדיים בישראל: בישול במערך קיטור עצמאי - ללא מכון קיטור, בישול באינדוקציה - ללא חום, 'הבישול הצף' – ציוד שלא נוגע ברצפה, הנדפה ללא מנדפים, קירור, הזרמת משקאות וסילוק אשפה בצנרת מרכזית, שיטת 'בשל-קרר', תפיסת המטבח הממוזג, מערכת RO – אוסמוזה הפוכה ועוד
|
סוג
החברה |
|
כתובת |
קיבוץ נחשון |
עיר/ישוב |
|
מיקוד |
99760 |
מס' טלפון |
08-9278800 |
מס' פקס
|
|
דואר אלקטרוני |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
טכנאי/מתכנן מטבחים ומסעדות |
|
|
|
|
|
תיאור: |
ל"נחשון תכנון מערכות מזון בע"מ" דרוש\ה
הנדסאי בנין\אדריכלות\עיצוב פנים\הנ' ייצור
לתפקיד – טכנאי/מתכנן מטבחים ומסעדות
|
|
|
דרישות: |
ידע וניסיון רב בתכנון בסביבת אוטוקד.
אנגלית ברמה גבוהה.
עבודה במשרה מלאה עם נכונות לעבודה מאומצת.
קורות חיי למייל ffc@nachshon.co.il
|
|
|
היקף המשרה: |
מלאה |
עיר/ישוב: |
נחשון |
תפקיד: |
איש צוות |
שנות ניסיון: |
שנתיים |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|